Menu
0
Categorieën
https://www.happy-house.nl/nl/hond
Zoeken
Winkelmandje
Manden
manden

Manden

Kussens
kussens

Kussens

Dekens
dekens

Dekens

Huizen
huizen

Huizen

Stoelen
stoelen

Stoelen

Wiegen
wiegen

Wiegen

Tenten
tenten

Tenten

Hockers
hockers

Hockers

Sofa‘s
sofas

Sofa's

Bijzettafel
bijzettafel

Bijzettafel

Voederkist
voederkist

Voederkist

Voerbakken
voerbakken

Voerbakken

Hondenkleding
hondenkleding

Hondenkleding

Reistassen
reistassen

Reistassen

Halsbanden
halsbanden

Halsbanden

Lijnen
lijnen

Lijnen

Tuigen
tuigen

Tuigen

Decoratie hond
decoratie hond

Decoratie hond

Happy-House, Pets - your Lifestyle

Huisdieren maken deel uit van het dagelijks leven: we verzorgen ze, gaan er vaak met ze op uit, maar vooral: we houden van ze, vandaar onze slogan ‘Pets – your Lifestyle’!
Happy-House maakt hiervoor de prachtigste producten, zowel voor je huisdier als voor jou. Happy-House staat voor Dutch design en sfeer, voor mooie, comfortabele producten voor hond en kat. Extra comfort voor jouw geliefde huisdier én producten die net die extra sfeer aan jouw interieur geven. Zo hebben wij de mooiste hondenmanden, hondenkussens, orthopedische kussens, wasbare dekenshondenhuisjes, kattenstoeltjes met wisselbare hoezen, krabpalen, radiatormandjes, hondententjes, kattenwiegen, halsbanden, hondenriemen, hondenjasjes, voerbakken, reistassen, decoratieartikelen, stijlvolle sieraden en zelfs servies!

Het is onze missie om mooie producten op de markt te brengen die nèt dat beetje extra in iedere woonkamer brengen. Een team van designers en stylisten houdt zich bezig met het vertalen van de laatste modetrends naar onze producten. Een hondenkussen met stoere stiksels, een stoere hondenmand van riet of hout of een zacht mandje met luxe stoffen en bijzondere details.
Een nieuw product mag pas de naam Happy-House dragen als wij 100% tevreden zijn over ons ontwerp. Hierdoor waarborgen wij exclusiviteit en kwaliteit. Met een vaste basiscollectie van meer dan 2000 artikelen zorgen wij ervoor dat er voor iedere woonstijl iets passends is! Onze Happy-House collectie wordt o.a. verkocht bij Intratuin, Pets Place, Boerenbond, tuincentra en dierenspeciaalzaken en in onze eigen webshop.