Menu
0
https://www.happy-house.nl/nl/lifestyle/halsbanden-lijnen-tuigen
 
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
  • Frans
Zoeken
Winkelmandje
#/pagina
 
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina

Halsbanden en lijnen voor de hond

Voor een goede exclusieve hondenhalsband bent u bij Happy-House aan het juiste adres. Happy-House biedt de mooiste halsbanden, in verschillende maten en kleuren. Voor deze zorgvuldig ontworpen Dutch Design halsbanden is er gebruik gemaakt van verschillende materialen. Zo biedt Happy-House halsbanden en lijnen gemaakt van zowel zadelleer, als van nylon.
Onze nylon Happy-House halsband is voorzien van een speciaal systeem, waardoor de druk niet op de sluiting kan komen te staan. Hierdoor kan uw hond niet los schieten tijdens de wandeling. Door de kliksluiting is de halsband gemakkelijk om en af te doen bij uw hond. Er is niet alleen op functionaliteit gelet maar ook op comfort. De binnenkant is namelijk voorzien van een neopreen, deze zachte meeverende stof voorkomt dat de halsband in de hals van de hond kan snijden. Bij de bijpassende hondenlijn is ook de binnenkant van het handvat voorzien van neopreen, waardoor het handvat comfortabel in uw hand ligt.

De Happy-House halsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, voor ieder hondenras wat wils. Denk aan een kleurig leren fashion halsbandje met bedels, waarbij gebruik gemaakt is van extra fijne en lichte materialen. Speciaal ontworpen door Happy-House voor de kleine rassen zoals de Chihuahua, Teckel, Jack Russel en Pomeriaan. Voor de grote honden biedt Happy-House  een breed scala aan luxe leren halsbanden, waarbij gebruik gemaakt is van een topkwaliteit zadelleer en details van echt messing. Bijpassend bij deze halsbanden van zadelleer zijn de lederen looplijnen.
Zorg ervoor dat de halsband goed passend en zo comfortabel mogelijk is voor uw hond. U meet de halsomtrek van uw hond met een meetlint en zorgt dat er zo’n twee vingers speling tussen het lint en de hals zitten. Dit is de kleinste halsomtrek. Bijvoorbeeld: de halsomtrek van uw hond geeft aan 27 cm., dan is maat XS (25-33 cm.) de juiste keuze voor uw hond