Menu
0
https://www.happy-house.nl/nl/hondentuigje
 
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
  • Frans
Zoeken
Winkelmandje

Een hondentuigje op maat

Een hondentuigje voor uw hond vindt u bij Happy-House. Bij ons kunt u terecht voor diverse producten voor hond en kat. U wilt natuurlijk dat uw huisdier het aan niks ontbreekt en dat uw viervoeter zich net zo thuis voelt in jullie huis als dat u doet. Met ruim 2000 producten zit er altijd iets bij voor u. Zoekt u een hondentuigje met een bijpassende hondenlijn? Bezoek onze webshop voor alle producten.

Verstelbaar en diverse maten

Ons hondentuigje is verstelbaar en verkrijgbaar in verschillende maten. Zo zit er altijd een hondentuigje bij dat bij uw hond past. Deze zijn helemaal verstelbaar zodat het tuigje de perfecte pasvorm heeft. Of u nu een grote hond heeft of een kleine. Zoekt u een bijpassende hondenlijn of een ander product voor uw hond? We hebben diverse collecties met bijpassende producten. Bekijk hier de verschillende collecties.

Comfort en stijl

Bij het ontwerpen van onze producten kijken we altijd naar het comfort van uw huisdier. Een hondentuigje is een goed alternatief voor honden met een gevoelige hals. Bovendien zorgt een tuigje ervoor dat er minder hard aan de lijn wordt getrokken. Naast comfort vinden we stijl en design erg belangrijk. Het is onze missie om producten op de markt te brengen die sfeer brengen aan uw huishouden. Een nieuw product mag pas onze naam dragen als wij 100% tevreden zijn. Houdt u van stoer of van een moderne uitstraling? Er zit altijd een hondentuigje in ons assortiment naar uw smaak.

Waarom een hondentuigje van Happy-House

Natuurlijk kunt u kiezen voor een tuigje van de dichtstbijzijnde dierenwinkel bij u in de buurt.Hondentuigje Toch hopen we dat we u kunnen overtuigen van onze kwaliteit. We zetten even voor u op een rijtje waarom wij de juiste keuze voor u zijn:

  • Een breed assortiment
  • Diverse maten en kleuren
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Handgemaakte en unieke producten
  • In verschillende stijlen

Bezoek onze webshop

Wilt u direct een hondentuigje uitzoeken en bestellen? Bezoek dan onze webshop. U heeft dan uw product snel in huis. Op onze website vindt u ook onze verkooppunten. Wilt u contact met ons opnemen? We zijn telefonisch bereikbaar via: 026-362 3138 of stuur ons een e-mail via: info-happy-house.nl. Like ook onze Facebookpagina. Zo blijft u op de hoogte van leuke acties en nieuwe producten. Draagt uw hond straks ook ons comfortabele hondentuigje?

 

Hondentuigje