Menu
0
https://www.happy-house.nl/nl/hondentuig
 
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
  • Frans
Zoeken
Winkelmandje

Opzoek naar een hondentuig?

Zoekt u naar een hondentuig voor uw hond? Bij Happy-House vindt u diverse producten voor uw hond. De comfort van uw huisdier staat bij ons altijd voorop. U wilt natuurlijk niet dat uw lieveling aan iets ontbreekt. Daarnaast staat Happy-House voor luxe en design. Onze producten moeten bij uw stijl passen en sfeer geven aan uw huishouden. Met onze producten van de hoogste kwaliteit heeft u nog jaren plezier. Bent u benieuwd naar onze producten? Bezoek dan onze webshop.

Verschillende maten en kleurenHondentuig

Ons team van ontwerpers vertalen de laatste modetrends naar de mooiste producten voor uw viervoeter. We hebben vele collecties met een brede reeks aan bijpassende producten. Zo loopt uw huisdier er helemaal in stijl bij. Daarnaast houden wij rekening met de verschillende maten van producten. Zo hebben we een hondentuig die volledig verstelbaar is aan de hand van de grootte van uw hond. Klik hier voor een overzicht van onze tuigjes en halsbanden.

Hoogwaardige kwaliteit

Een hondentuig is een goed alternatief voor honden met een gevoelige hals. Met een hondentuig heeft uw viervoeter ook minder last als er aan de riem wordt getrokken. Een hondentuig is daarom een comfortabel alternatief. Onze producten worden van stevig en kwalitatief materiaal gemaakt en dat kan je zien! Met verschillende collecties zit er altijd wel een product in ons assortiment wat bij uw stijl past. Houdt onze webshop regelmatig in de gaten voor nieuwe producten.

Waarom een hondentuig van Happy-House?

U heeft de keuze uit verschillende aanbieders met artikelen voor uw hond. Toch hopen we dat u kiest voor een hondentuig van Happy House. We vertellen u graag waarom:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Comfortabel voor uw huisdier
  • Verschillende kleuren, maten en prints
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Bijpassende producten beschikbaar

Alle artikelen zijn te bestellen in onze webshop

Al onze producten zijn direct te bestellen in onze webwinkel. Wilt u liever eerst de producten bekijken? Op onze website vindt u de dichtstbijzijnde verkooppunten bij u in de buurt. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op het telefoonnummer: 026-362 3138 of e-mail naar: info@happy-house.nl. Kiest u ook voor een hondentuig van Happy-House?
 

Hondentuig