Menu
0
https://www.happy-house.nl/nl/fashion/jassen
 
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
  • Frans
Zoeken
Winkelmandje
#/pagina
 

Hondenjassen van Happy-House


Wij hebben iets te vieren waar we erg trots op zijn: de introductie van onze eerste hondenkleding collectie voor honden! Twee jaar lang hebben wij van Happy-House hard gewerkt aan deze prachtige hondenkleding collectie. Een fashioncollectie voor honden die is gemaakt om op een modieuze, stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige manier bescherming te bieden tegen regen en kou. Dat deze collectie modieus en stijlvol moest worden stond bij ons voorop: de hondenjasjes zijn ontworpen als waren ze voor onszelf.  Want, waarom zou een hond er niet net zo modieus gekleed bij mogen lopen als wijzelf?

Daarom hebben wij veel tijd en aandacht besteed aan het vinden van de beste modestoffen van hoogwaardige kwaliteit: de basis voor een goed ontwerp. Aan de ontwerptafel werden hier diverse stijlvolle applicaties, leuke sierstiksels, knoopjes en zakjes aan toegevoegd, al deze details samen maken een Happy-House hondenjasje tot een echt fashionstatement! Wij houden van fashion maar nog meer van dieren. Het allerbelangrijkste voor een dier is natuurlijk comfort en juiste pasvorm. Tussen het eerste ontwerp vers van de tekentafel en de laatste aanpassingen voor productie zitten tal van pas-sessies, herhaaldelijke aanpassingen op het ontwerp om uiteindelijk tot een perfecte pasvorm te komen. Omdat geen enkele hond hetzelfde is, zijn de hondenjasjes door middel van elastische banden en verstelbare knopen op diverse manieren aanpasbaar voor een optimale pasvorm. Dit in combinatie met de grotendeels water- en winddichte stoffen, afneembare capuchons, waterproof ritsen en reflecterende details zorgen voor extra comfort en functionaliteit.

Kom maar op met de regen en kou want wij zijn met deze collectie helemaal klaar voor het nieuwe modeseizoen, Happy-House fashion zal het straatbeeld gaan veranderen!