Menu
0
https://www.happy-house.nl/nl/coming-soon-casual-living-collection/n76c29
 
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
  • Frans
Zoeken
Winkelmandje
Happy-House introduceert: De Casual Living Collection! Kussens en manden in grijs, groen en oud roze. Kleuren die aansluiten op de interieurtrends dus! Binnenkort verkrijgbaar in onze webshop!
coming-soon-casual-living-collection

COMING SOON: Casual Living Collection 


Happy-House introduceert: De Casual Living Collection! Kussens en manden in grijs, groen en oud roze. Kleuren die aansluiten op de interieurtrends dus! De manden zijn allemaal reversible: zo kun jezelf kiezen welke kant je naar buiten draait. Hou je meer van neutraal dan laat je de print aan de binnenzijde. Mag het van jou best wat opvallender? Draai dan de mand om en laat de print de hoofdrol spelen.

Voor deze Casual Living collectie is gebruik gemaakt van een zware kwaliteit canvas. Het canvas is stonewashed wat zorgt voor een stoere uitstraling. De kussens en manden zijn extra zwaar gevuld: in een Casual Living kussen gaat bijna twee keer zoveel fibervulling als een gemiddeld hondenkussen, in een vergelijkbare maat. Het type fibervulling die wordt gebruikt voor de Casual Living collectie is een vulling met een extra hoge veerbaarheid, wat ervoor zorgt dat de kussens snel terug in vorm komen.

Nu al exclusief verkrijgbaar bij Pets Place, binnenkort ook in onze webshop!